Post by infonmaterpwell on Mar 15, 2022 13:14:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Okulda Korku ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Okulda Korku IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz puan için hile kodu ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Okulda Korku 2022 version ▞▞▞
Oyun harika, gerçekten keyifle oynuyorum ama tek bir sorun var, kapatsanız oyunu kurtarmıyor ama onu düzeltirseniz eskisinden daha iyi olacak...
Oyuna hızlı 5 yıldız verdim ama sonra 1 çünkü kötü nun 2 kaldırılmış
Evil Nun: Horror at School Arkadne igre yqd
yazıları gözükmüyor silip yeniden yükledim yine aynı şekilde yazıları gözükmüyordu
İyi oyun. Güzel bulmacalar. kaçış oyunlarını seviyorum
Bu güncelleme bir öğe (varil bulamıyor) bu hatayı düzeltin pls
Herkese tavsiye ederim
Abi rahibe geliyo üstüme korkuyom valla
Oyunu daha maskenin gelmediğinden beri biliyor ve oynuyordum bir ara bırakmamıştim diye ve bu güncelleme ile tekrar yükledim. Ancak bir trafikle karşılaştım; "Şeytanitüel" görevinde beyaz çarşaf/örtü"yü attığımız zaman "mini oyun için güç yok" diyor ve oyun için donacak güç yok... Onun dışında pek fazla şiyaketim yok bence çok güzel bir oyun... İyi selamlar Keplaryalılar
Bu oyun çok maceralı, çok harika, bu sadece 100 defa oynadığım bir oyun. Bunu yapan kişiye teşekkürler ❤️
Ben bu sınıfta daha önce indirdim ama biraz kötüydü yaniydi ama şimdi öğretilmekten küçük herkes için diyerde düzeltilin😀
Evil Nun APK Android korku oyunları arasında. Korku oyununda rahibeye yakalanmadan okuldan kaçmanız gerekiyor. Bulmacalar kaderinizi belirliyor.
Çok güzel bir oyun korku çocukları +16 yaşlar için 17 yaşındayım.Çok güzel bir oyun kesinlikle indirin.(DİKKAT KORKU İÇERİR!)
Grafikler güzel ama oyun gerçekten aptalca sıkıcı, istatistik mesajları da var ve beni çıldırttı kişisel incelemem)
99999 jetonum var diyor ama mağazaya girdiğimde 50 jetonum var diyor. IMMA PLAY AGAINNNN- Reklamları olduğunu boşver..
ABDULLAH ANNE BABA OLMAK ZOR DEĞİL ASLINDA ÇOK KONUŞAN KADIN YOKTUR Kİ MELEK GİBİ BİR KADIN İSTER MİSİN SEN BENİM EN KÖTÜ GÜN YOKTUR Kİ MELEK GİBİ BİR KADIN İSTER MİSİN SEN
MONOPOLY Solitaire: Card Game Картярські ehjd
يظيظيكي
bu her seferinde takılıyor ve yeniden başlamamız gerekiyor ve sonra tekrar duruyor..Bu oyunun nesi var?
Bu oyunu çok seviyorum😍 Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun ama grafikleri çok düşük lütfen değişiklikleri yapın ve grafik seçeneğini artırın
Durduruldu diyo oyunu SFEDERAINIZ AMA B0.K GIBI oyunu oynamaktan sonra ne anlamı kaldi
Sadece kelperian korku oyunlarını indirdim ama iyi değildiler oyun oynamama izin vermiyor telefonum oyun maalesef durdu diyor keşke düzeltilse
Burada bodrum gibi bir yer var ordan beni öldürmek çok saçma geliyor
Çok kotu bir oyun cok kasiyo Telefonuda cok kastiriyoki ztn yenilemek istiyo yani yani begenmedim
Evil Nun Scary Horror Game v1.7.13 MOD APK
4 veriyorum çünkü kelimenin tam anlamıyla çok zor ve korkutucu ama dantdm Paskalya yumurtası eğlenceliydi! Daha oynamaya başlamadan uygulamayı kapattım çünkü gergindim çok eğlenceli ama korkmayı sevenler için tavsiye ediyorum ama son gün öldüğünde seni öldürmesinin farklı yolları olmalı! Ama bundan hoşlanmadığım tek şey, havalandırmaya girebilmesi, kolay modda bile ondan kaçmayı çok zorlaştırıyor ama okul Giant, bana büyükanneyi çok hatırlatıyor!!!!!! Ama çok eğlenceli
Bu uygulamayı her açtığımda sürekli ekleniyor ve bittiğinde başlat düğmesine basıyorum ve tıkladığımda her zaman beni oyundan çıkarıyor Bu bir çöp uygulaması, eğer bunu düzeltebilirsen çok mutlu olacağım ŞİMDİ DÜZELT !
(inceleme spoiler içerir) Bu oyunu çok beğendim, tüm görevleri bitirdim ve tüm maske parçalarını buldum, giydim ve diğer çocukların olduğu çamaşırhaneye gittim. (Ağlayan kızın oturduğu yatağın üzerinde yazan) kapı şifresini de buldum kapıyı açtım ama kimse kaçmadı. Zanaat çocuğu da buldum ama görünüşe göre bizi hiç fark etmiyor. ne yapacağımı bilmiyorum
Evil Nun: Horror at School Arkadne igre ycw
Merhaba, bu oyundan gerçekten zevk alıyorum ama bebek maskesi parçası için asılı kutuları yakmak temelde imkansız. Bunu yapabilir misin, böylece kutuları yakmak için tıklaman gerekir.
Saçma! oynamaya başlamadı bile ve 30 saniyelik bir reklam vardı! hemen kaldırma.
gerçekten çok güzel bir oyun içinde bir rahibe kaçmaya kaçabilirsiniz siz oyunları çözüyorsunuz korkan ondanlar modunda oynayabilirsiniz çok güzel zaten teşekürler en sevilen oyunlardan biri keyifle ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.
Oyunu hiç söylemedim dedim.hhhhhhhh hhhhhhhh
Sabre Interactive'in Evil Dead Oyunu Yine Ertelendi ...
Korku ve gerçek Ve eğlenceli
Bu çok eğlenceli bir oyun, beni korkutuyor Aynı zamanda eminim ki korku işe yarıyor 😂
Bu oyun son derece iyi Bu oyunu oynamayı çok sevdim ve grafikler, farklı bölümleri çözmek için yapbozlar ve kaçışlar gerçekten ilginç. Yeni kanalizasyon kaçışı gerçekten çok iyi.
Merve Nur Çalış.
एविल नन: हॉरर एट स्कूल आर्केड गेम fau
(bir önce bu kadar sevemez)
Bu oyun hakkında bir şey söyleyemem çünkü henüz oynamadım. Bu oyun ne kadar bozuk olduğu için girişi bile geçemiyorum. Çöküyor ve ev başlatıcıma gidiyor. lütfen bunu düzeltin. Bu gerçekten eğlenceli bir oyuna benziyor.
Bu güzel bir oyun! Ama sorun şu ki kaçışlar çok kolay ve çok reklam gösteriyor bu yüzden 3 yıldız💫
Oyuna güzel başlamış wi fi yi girişca bende reklam çıkmıyor oyun çok güzel olmuş sağlık çok güzel bir oyun bu
hemen yakalanma
Kelimenin tam anlamıyla ilerleyemiyorum çünkü başlangıç alanı çok küçük olduğundan ve güneş senin kim olduğunu biliyor gibi göründüğünden... kapıyı açtıktan 2 saniye sonra bana her zaman geliyor... ve cehennem gibi gecikmeli.
Bunun eğlenceli ve oldukça korkutucu olacağını düşündüm ama bu oyunda da korkutucu bir şey yok ne zaman baksam bana doğru gelen rahibe kahkahaları kopuyor. Başkalarının ne düşündüğünü bilmiyorum ama bu oyun daha fazla görünüyor komik sonra korkutucu ayrıca hikaye çok kısa ve mekanikler de biraz garip ve gecikmeli bu iyi bir oyun olabilirdi ama siz çocuklar bu kadar uğraşmadınız. iyi yapın umarım yaparsınız. daha iyi. sonraki.zaman.
onun sorunu oynamaya çalışıyorum ama hayır çalışmıyor
Evil Nun: Terror en el colegio Arcade woi
Çok taniyi değil